Projecten

In het bijna 40 jarige bestaan van A. van der Velden zijn er al zeer veel projecten succesvol afgerond. Dat vinden wij het allermooiste om de wensen van onze klanten met behulp van onze kennis, ervaring en inzet om te zetten in prachtige producten. Of het nu gaat om eenvoudig plaatwerk of een meer complete samenstelling. Heeft u een uitdaging, dan gaan wij die graag samen met u aan. 

Voor het Zaan Hotel hebben wij alle witte delen geleverd en gemonteerd. De levering bestond uit : raamkaders, muurafdekkers, gootondersteuningen en als sluitstuk "makelaars" van 100 mm dik.

De 'makelaars' zijn gefreesd uit massief aluminium en bestaan uit 2 delen van elk 200cm. Deze worden samengekoppeld en verankerd aan het gebouw. Uiteraard hebben we de makelaars eerst behandeld tegen weersinvloeden door middel van epoxeren. Op die manier zullen ze nog lang deel uitmaken van het aangezicht van het Zaan Hotel.

Al meer dan 35 jaar ontwerpen en produceren wij afvalsystemen. varierend van hygienebakjes voor in het toilet. tot complete afvalscheidingsunits met aparte bekerinzamelmogelijkheden. Wij ontwikkelen samen met onze klanten het passende systeem om de afvalstromen al aan de bron te kunnen scheiden. Het hoofdmateriaal voor onze afvalsystemen is aluminium. Naast dat aluminium licht en zeer goed bestand is om in vochtige ruimtes te gebruiken. is het ook nog eens zeer goed recyclebaar. Wat de cirkel weer rond maakt. U herkent de producten aan ons logo, dat met trots in ieder van onze made in Holland producten wordt aangebracht. 

 

 

Voor P1 op Schiphol hebben wij zowel de ophangsystemen als de plantenbakken voorzien van druppelsysteem ontworpen, geproduceerd en geplaatst.

Een mooi voorbeeld van de kracht van van der Velden. Zagen, Frezen, pons/lasersnijden, draaien en lassen in een product.  

Ook voor in de (groot)keuken kunt u bij van der Velden terecht. in dit geval een afzuigkap op maat voor een fastfood keten  

Een aluminium kozijn is naast licht in gewicht ook nog eens super strak qua look. 

voor een van onze opdrachtgevers uit de bouw hebben wij franse balkons gemaakt. Uiteraard uitgevoerd in aluminium met een dubbellaags coating voor een zeer lang mooi resultaat. 

Voor een klant uit de filmindustrie hebben wij een systeem bedacht en gemaakt om snel wielen onder een cameraframe te kunnen verwijderen. 

Wie businessclass vliegt met KLM krijgt zo'n delfsblauw huisje. Nu bestaat dit huisje 50 jaar. Om dit te vieren heeft KLM in haar nieuwe lounge het huisje als ontwerp oogpunt genomen. Wij zijn door een van onze opdrachtgevers uit de interieurbouw gevraagd om 5000 sokkels te maken om deze huisjes op te presenteren. De sokkels zijn fijn geparelstraald en gecoat in blanke lak

Verlichting met karakter!! Dat was de wens van de klant, toen deze met een idee naar ons toekwam om zijn woning van een unieke lamp te voorzien. 

voor een van onze opdrachtgevers uit de verlichtingsindustie hebben wij  lichtarmaturen geproduceerd en samengesteld welke wordt toegepast op een megajacht. 

voor een van onze klanten uit de luchtvaartindustrie leveren wij diverse parst voorzien van ingegraveerde partnummers, materiaalcertificaten en c.o.c certificaten. 

wie wel eens op schipholplaza komt heeft vast wel eens de trap gezien die toegang geeft tot "de cockpit" van het gedeelte van het toestel dat voor planes @ plaza. deze volledig in rvs uitgevoerde trap hebben wij compleet ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. 

Voor een van onze opdrachtgevers hebben wij diverse aluminium delen mogen maken, welke gebruikt worden in de reactor van Petten. 

Ook voor op maat gemaakte presentatieobjecten bent u bij van der Velden aan het juiste adres. Of het nu gaat om een lichtbak of een op maat gemaakte briefkast. Samen maken we er iets moois van. 

Top